Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

ΘΕΑΤΡΙΚΟΣ ΑΜΠΙΓΙΕΡ

Ο ΑΜΠΙΓΙΕΡ του Ρόναλντ Χάργουντ στο Θέατρο Κάππα. Με τους Χρήστο Στέργιογλου στον ομώνυμο ρόλο, Γιώργο Κωνσταντίνου στο ρόλο του "σερ" ηθοποιού, Υβόννη Μαλτέζου, Γιώτα Φέστα, Φώτη Θωμαίδη, Δημήτρη Λιόλιο και Ερατώ Πίσση. Σκηνοθεσία Νίκος Μαστοράκης. Τιμή εισιτηρίου 25 ευρώ.
Εξαιρετική παράσταση σε ένα πολύ όμορφο και περιποιημένο θέατρο. Την περίμενα κουραστική αλλά όχι. Ήταν ευχάριστη με σωστή δόση χιούμορ και πίκρας.  Πολύ καλοί όλοι οι ηθοποιοί σε μια παράσταση που κυλάει αβίαστα και αποκαλύπτει το παρασκήνιο θεάτρου και χαρακτήρων. Ιδιαίτερη μνεία αξίζει στον Χρήστο Στέργιογλου τον οποίο, λυπάμαι που το λέω, τον έβλεπα πρώτη φορά. Κρίμα να υπάρχουν τόσο καλοί ηθοποιοί που ζουν και δουλεύουν αφανείς στους πολλούς. Αλλά θα μου πεις τα κενά δοχεία ηχούν πάντοτε. Ο Γιώργος Κωνσταντίνου σε ρόλο ζωής ήταν πολύ καλός, αν και νομίζω ότι το βαμμένο μαλλί δεν του ταιριάζει.
Συστήνω την παράσταση ανεπιφύλακτα. Στα λοιπά συγκαταλέγονται το αλμυρό εισιτήριο και η δυσκολία parking. Κοντά στο θέατρο θα βρείτε εν ανάγκη ιδιωτικό parking, υπολογίστε άλλα 7-8 ευρώ.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ό,τι προαιρείσθε...